Όταν ο ʼρνασον κοντραρίστηκε (εντός και εκτός γηπέδου) με τον Ρονάλντο

Κάνοντας μία έρευνα στο διαδίκτυο για να αντλήσουμε πληροφορίες που να αφορούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας Κάρι Άρνασον, από τις πρώτες ειδήσεις που εμφανίζονται είναι η μάχη του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Ως γνωστό, ο Άρνισον αποτελεί μέλος της Εθνικής Ισλανδίας και ήταν στο ρόστερ στο Euro που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Η Ισλανδία ήταν στον όμιλο της Πορτογαλίας, με την οποία εξήλθε ισόπαλη 1-1.
 
Μετά τον αγώνα, το αστέρι της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο σχολιάζοντας τον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες του αντιπάλου είχε πει ότι η Ισλανδία έχει κακή νοοτροπία. «Ήταν απίστευτο, πανηγύριζαν λες και κατέκτησαν το Euro».
 
 
 
H απάντηση ήρθε από τον Άρνισον. «Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μία ευκαιρία έκανε και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τι μπορώ να πω; Πονεμένος ηττημένος…» είπε ο νυν παίκτης της Ομόνοιας.
 
Επιπλέον, ο Ισλανδός αμυντικός είπε: «Προφανώς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες ευκαιρίες κάνει μία φανταστική ομάδα όπως η Πορτογαλία, αλλά τα σχόλια του αποδεικνύουν για ποιο λόγο ο Μέσι θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτόν».
 
Με βάση αυτή την κόντρα του Κάρι Άρνισον με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αν ο Ισλανδός στις 3 Σεπτεμβρίου 2011 ήταν στην κερκίδα του ΓΣΠ όταν η Εθνική Κύπρου αντιμετώπιζε την Εθνική Πορτογαλία (σ.σ. για τα προκριματικά του Εuro 2012) τότε θα φώναζε και αυτός «Μέσι, Μέσι, Μέσι», όπως έπραξαν πολλοί από αυτούς που βρέθηκαν στις κερκίδες. 
 

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για Κορέια η Ανόρθωση-«Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται με άλλη ομάδα μέχρι την κατάληξη»
Ανακοίνωσε το τέλος οκτώ ποδοσφαιριστών ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Ετήσια Γενική Συνέλευση
Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κβιλιτάια-Συμφώνησε το Σαββατοκύριακο, άλλαξε γνώμη τη Δευτέρα
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο