Πότε υπολογίζεται να είναι έτοιμο το γήπεδο της Λεμεσού

Για τις εξελίξεις που αφορούν το νέο γήπεδο της Λεμεσού μίλησε στον Super Sport FM 104.0, o αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής.
 
Για το νέο γήπεδο στη Λεμεσό: «Μετά από πολύ μεγάλες προσπάθειες έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουμε τα έργα. Θα είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Κύπρο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Κάναμε πολλές θυσίες και φτάσαμε στο τέλος».

Για το ότι το Τσίρειο δεν παρείχε τις ανέσεις στις ομάδες: «Κάθε αγώνα στο Τσίρειο, παίζαμε σαν να είμαστε σε ουδέτερο γήπεδο. Αλλάζουμε όλα τα δεδομένα. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο: «Θα πρέπει να περιμένουμε για λίγο χρόνο. Αρχές του 2018 ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε τα έργα. Αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι του 2020 θα αγωνιστούμε στο νέο γήπεδο. Έχουν γίνει πολλές συναντήσεις, είδαμε όλες τις λεπτομέρειες και όλα βαίνουν καλώς».

Για τα έσοδα που θα προκύψουν: «Αυτό είναι δεδομένο. Και τα διαρκείας θα αυξηθούν. Θα γίνουν και καταστήματα και αυτό είναι κάτι που θα φέρει έσοδα. Έχουν όλα μελετηθεί».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Η ομάδα έχει πάρει πολύτιμες ανάσες. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πάμε χωρίς άγχος και θα αγωνιστούμε μόνο για τη νίκη».
 
Για το μέτρο με την ταυτοποίηση: «Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μην υπάρχουν έκτροπα. Δεν ξέρω αν αυτό το μέτρο είναι το κατάλληλο εδώ στην Κύπρο. Πρέπει να ξανασυζητήσουμε με την πολιτεία για να βρεθεί μια λύση».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα