Έρχεται ο αντικαταστάτης του Βάτερμαν - Δεν παίζει ούτε αυτός με Ερμή

Στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπόι Βάτερμαν στο ρόστερ φαίνεται να έχει καταλήξει ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, μετά τον τραυματισμό του, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι θα διαγραφεί προσωρινά από το ρόστερ της ομάδας.

Τη θέση του, εκτός απροόπτου, θα πάρει ο Σεσίλιο Πέρεθ, με τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει καταρχήν συμφωνία και αναμένεται στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 32χρονος Ισπανός τερματοφύλακας στο παρελθόν έπαιξε στις Οσοσούνα, Σαμπαντέλ, Μιράντες, Μαγιόρκα, Μάλαγα και Λας Πάλμας. Από το περασμένο καλοκαίρι ήταν άνεργος.
 
Σημειώνεται ότι ο Πέρεθ - ή όποιος άλλος τελικά επιλεχθεί από τον ΑΠΟΕΛ - δεν θα έχει ούτε αυτός δικαίωμα συμμετοχής στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ερμή που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου, καθώς αποκτήθηκε μετά την ημερομηνία που ήταν ορισμένος ο αγώνας (σ.σ. για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να αγωνιστεί και ο Ραούλ Γκουντίνιο). Ως εκ τούτου, κόντρα στην ομάδα της Αραδίππου είναι δεδομένο ότι κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Παρασκευάς.

Δειτε Επισης

«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ