ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι που έκανε τους παράγοντες του Ερμή να τρέχουν τον Αναστασίου

Απίστευτο ήταν το φινάλε του αγώνα στο Μακάρειο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερμή, με τους μαυροπρασίνους να κερδίζουν 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμάρα στο 90+5’.

Η υπόδειξη πέναλτι από τον Γιάννη Αναστασίου ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες και τον πάγκο του Ερμή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά την ανατροπή του Μιγκελίτο από τον Ιμερέκοφ έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη των «φτεροπόδαρων».

Σωστά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, οι άνθρωποι του οποίοι φωνάζουν ότι η υπέρβαση έγινε έξω από την περιοχή και έπρεπε να υποδειχθεί φάουλ και όχι πέναλτι.

Μετά το τελικό σφύριγμα παράγοντας του Ερμή έφυγαν τρέχοντας προς την πλευρά του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του για να ζητήσουν εξηγήσεις για την απόφασή τους.

Δείτε το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό:
 

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό