«Βρυχήθηκε» με Αρουαμπαρένα

Με «χρυσό» σκόρερ τον Μιγκέλ Αρουαμπαρένα η ΑΕΛ κέρδισε τον Ερμή στο ΓΣΖ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα της Λεμεσού, που ήταν ελαφρώς καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης από τους «φτεροπόδαρους» κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 87’ με τον Αρουαμπαρένα. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Αβραάμ, ο Ισπανός με κεφαλιά νίκησε τον Αραμπατζή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου, αν και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, το σκορ έμεινε αναλλοίωτο με την ομάδα της ΑΕΛ να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Λεμεσού σκαρφαλώνει στην 3η θέση με 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ερμή παραμένει στη 10η θέση με εννέα βαθμούς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ψάλτης, Τσίνα, Χριστοφή(83΄ Ράντου), Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Άλεξ, Πατσένκο(62΄ Γουίκς), Τσούμου(72΄), Εμεγκάρα.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Γουίλερ, Μιτρέα, Τεξέιρα, Σοάρες, Φιντέλις, Σίλβα, Σάσι(82΄ Ηλία), Μέσκα(64΄ Αβραάμ), Λεόντσο(73΄ Αρουαμπαρένα).

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι