O Φλοριάν νίκησε Παπαγεωργίου και Ποτέ (vid)

ΚΟΠ και Bet On Alfa συνεχίζουν και φέτος το θεσμό της ανάδειξης των τριών καλύτερων τερμάτων σε κάθε αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Κάθε αγωνιστική, η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ θα επιλέγει τα τρία καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια όπως, την εκτέλεση, τη δημιουργία και την ομαδική προσπάθεια.

Στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, θα αναδειχθεί το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και ο ποδοσφαιριστής που θα το πετύχει, θα τιμηθεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Άλλο ένα τέρμα του Φλοριάν Τολμές της ΑΕΚ Λάρνακας παίρνει θέση στα τρία καλύτερα της αγωνιστικής και μάλιστα, αυτή την αγωνιστική κατατάσσεται στην 1η θέση.

Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα δέκα τέρματα στο Πρωτάθλημα Cyta και το δέκατο του τέρμα, αυτό που πέτυχε το Σάββατο σε βάρος της Αλκής, αναδείχτηκε ως το κορυφαίο της 10ης αγωνιστικής.

Δεύτερο καλύτερο τέρμα, αυτό του Γιώργου Παπαγεωργίου του Εθνικού Άχνας σε βάρος του ΑΠΟΕΛ ενώ από τον ίδιο αγώνα προέρχεται και το τρίτο καλύτερο τέρμα. Είναι αυτό που πέτυχε ο Μίκαελ Ποτέ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής.

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας