«Δεν με ενδιαφέρει που είμαι στη σκιά του Πιέρου, έχω τα δικά μου όνειρα»

Στον Active μίλησε ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων σε βάρος της Τουρκίας.
 
Για το χθεσινό παιχνίδι: Πριν το παιχνίδι όλοι θέλαμε πάθος και διακαώς να κερδίσουμε την Τουρκία, Το κάναμε πριν από ένα χρόνο και το θέλαμε στην Κύπρο Το έβλεπα στα μάτια των συμπαιχτών μου ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε.

Τι έπαιξε ρόλο στην ανατροπή: Το γρήγορο γκολ στην επανάληψη. Αν δεν το βάζαμε θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ήταν λογικό μετά το 2-1 να πιέσει η Τουρκία, εμείς κλειστήκαμε πίσω και περιμέναμε τον αντίπαλο στο δικό μας μισό.
 
Ποιο είναι το συναίσθημα μετά το τέλος: Ήταν μία σημαδιακή νίκη, ορόσημο. Περηφάνια, χαρά από όλους, δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και συνεχίζουμε. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τρίτης με το Βέλγιο.
 
Πόσο εύκολο είναι για τους παίχτες που δεν αγωνίζονται πολύ: Αυτό είναι και το παράπονο του προπονητή μας. Είναι δύσκολο να επανέλθουμε σε 5 μέρες, ειδικά για τα παιδιά που δεν παίζουν. Στις προπονήσεις θα το παλέψουμε και ελπίζουμε στο τρίποντο.
 
Αν αρχίζει να χτίζει νοοτροπία η Εθνική: Νομίζω 2 νίκες σε επίσημους αγώνες, είναι σημαντικό όταν νικάς στην έδρα σου για τη συνέχεια. Σίγουρα στην έδρα μας είμαστε καλοί, αλλά αυτός δεν πρέπει να μας εφησυχάζει στα εκτός.
 
Για τον πανηγυρισμό όπως τον Πιέρο: Ο Πιέρος είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα για εμένα, είναι διαφορετικά μεγαλώνει με έναν σπουδαίο αθλητή στο σπίτι. Είναι παράδειγμα για εμένα, με συμβουλεύει με παροτρύνει, αλλά και εγώ θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία. Δεν με ενοχλεί που ζω στη σκία του Πιέρου, δεν με ενδιαφέρει. Είναι λογικό, έκανε μεγαλύτερα βήματα στην καριέρα του, αλλά και εγώ έχω τα δικά μου όνειρα.
 

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»