ΑΠΟΕΛ: Μισή ντουζίνα πρωτάρηδες!

Μια ενδεκάδα που αιφνιδίασε πολλούς, υποστηρικτές αλλά και αντιπάλους, επέλεξε ο Γιώργος Δώνης για το αποψινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διατήρησε, όπως αναμενόταν, το σχηματισμό με τους τρεις στόπερ (3-4-2-1) που εμφάνισε απέναντι σε Ντόρτμουντ (εκτός) και Πάφο (εντός), εξέπληξε όμως με τη στελέχωση της ενδεκάδας.

Σ’ αυτήν λάμπουν δια της… απουσίας τους οι Βινίσιους, Εφραίμ και Αλωνεύτης, ήτοι τρεις ποδοσφαιριστές αδιαμφισβήτητης ποιότητας και συνάμα… μπαρουτοκαπνισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Η πρότερη εμπειρία από clasicos, ωστόσο, φαίνεται πως δεν αποτέλεσε βασικό κριτήριο για τον Δώνη, καθώς περισσότεροι από τους μισούς του αρχικού σχήματος (έξι στους ένδεκα) δεν έχουν παραστάσεις από την αποκαλούμενη «μητέρα των μαχών» στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα οι Πέρεθ, Βούρος, Ρουέδα, Αντωνίου, Ζαχίντ και Σάλαϊ θα πάρουν απόψε το βάπτισμα του πυρός σε παιχνίδι απέναντι στην αιώνια αντίπαλο.
 

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»