Εφραίμ: «Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, όμως φάνηκε η ποιότητά μας»

Από τον πάγκο ήλθε ο Γιώργος Εφραίμ στο ντέρμπι με την Ομόνοια δίνοντας πρόωρο τέλος στην αγωνία του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα του ΑΠΟΕΛ (3-1).

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανάφερε ότι ένα ισόπαλο αποτέλεσμα ίσως να ήταν πιο δίκαιο. Επίσης, σχολίασε τους τραυματισμούς του και το στόχο για το παιχνίδι  με την Ρεάλ.

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Νομίζω ένα δίκαιο αποτέλεσμα, για να είμαι αντικειμενικός, θα ήταν μία ισοπαλία, όμως σε τρεις φάσεις φάνηκε η ποιότητα της ομάδας και τελειώσαμε τον αγώνα με αυτό το ευρύ σκορ. Αυτό που θέλαμε περισσότερο ήταν οι τρεις βαθμοί και όχι τόσο η εμφάνιση, γιατί στο τέλος της σεζόν αυτό που βλέπουμε είναι οι βαθμοί και το πρωτάθλημα, παρά το καλό ποδόσφαιρο».

Ο ΑΠΟΕΛ δεχόταν κριτική για το ότι δεν κέρδιζε ντέρμπι. Αυτή είναι μία αρχή: «Σίγουρα ήταν μία αρχή, ευελπιστούμε να έχουμε συνέχεια και στα επόμενα ντέρμπι όμως για να έχει αξία και αυτό το παιχνίδι που κερδίσαμε».
Για τους τραυματισμούς: «Είχα κάποιους άτυχους τραυματισμούς, αυτά έχει όμως το ποδόσφαιρο και όλοι οι ποδοσφαιριστές τα αντιμετωπίζουν. Το θέμα είναι να τα ξεπερνάς και να γίνεσαι πιο δυνατός και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ».

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ: «Ξεκινάμε να μελετήσουμε την ομάδα. Εντάξει μιλάμε πολλή διαφορά ποιότητας, όμως όπως δείξαμε και τα περασμένα χρόνια, με Παρί Σεν Ζερμέν και άλλες, θα το παλέψουμε ώσπου πάει και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πόσο διαφορετικά είναι αυτά τα παιχνίδια: «Αυτά τα παιχνίδια, για εμάς αλλά και για τον κόσμο, αποτελούν τεράστιες εμπειρίες και ποδοσφαιρικά και οπαδικά. Θέλουμε να τα ζήσουμε στο έπακρο και ευελπιστούμε να έχουμε και επιτυχίες μέσα από αυτές τις εμφανίσεις».
 

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»