«Η Λυών είναι δαιμονιώδης, θα είναι σε ψηλές εντάσεις»

Για τη Γαλλία αναχωρεί ο Απόλλωνας ενόψει του αγώνα με τη Λυών στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων» της Λεμεσού, αναφέρθηκε στη δύσκολη έξοδο της ομάδας και τους στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου:

"Είναι ίσως η πιο δύσκολη έξοδος απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για τη διοργάνωση. Άλλωστε ο τελικός θα γίνει στην έδρα της.

Η Λυών βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Θα είναι ένα παιχνίδι με υψηλές εντάσεις. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσα τέτοιες ομάδες. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Μεγάλος μας στόχος η κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων. Η σκέψη μας είναι καρφωμένη στο ματς με τον Εθνικό.

Είμαστε ρεαλιστές. Δεν πάμε φυσικά για διακοπές στη Γαλλία. Κληρωθήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο. Κάναμε εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής, πάμε με στόχο να προσθέσουμε άλλη μια καλή εμφάνιση.

Είμαι σίγουρος ότι στη σκέψη του Σωφρόνη Αυγουστή είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Γαλλία".

Δειτε Επισης

Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League για την Πάφο-Τα πιθανά έσοδα