Η συγκλονιστική ιστορία του Μαλέκκου όταν συνάντησε τον Γκέραρντ

Για τα όσα έζησε το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» στο φιλικό προς τιμή του Ευγένιου Γκέραρντ μίλησε ο Κώστας Μαλέκκος στον Super Sport FM. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που άφησε το δικό του στίγμα στα κυπριακά γήπεδα, αναφέρθηκε στο συναπάντημα όλων των ποδοσφαιριστών που έζησαν τον τεράστιο Γκέραρντ για να επεξηγήσει στη συνέχεια τι έκανε όλους να λυγίσουν και αρκετοί να βάλουν τα κλάματα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μαλέκκου στον Super Sport FM:
«Ότι και αν πούμε με τα  λόγια είναι λίγο… αυτοί που το ζήσαμε ήταν κάτι ξεχωριστό. Δεν νομίζω να ξανά γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν μεγάλη ιστορία. Να βλέπεις άτομα από όλο τον κόσμο στο γήπεδο.
 
Φαινόταν ότι καταλάβαινε και ο Γκέραρντ τι συνέβαινε. Το αναλήφθηκα τη στιγμή που του είπανε κάτι στο αυτί και ξεκίνησε να χαιρετά τον κόσμο.
 
Όταν πήγα κοντά στον Γκέραρντ δεν νομίζω να με κατάλαβε. Δεν είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται πρόσωπα.
 
Είχε ένα δυστύχημα πριν λίγα χρόνια και του στοίχισε. Είχε πάθει αλτσχάιμερ.
 
Επειδή δεν είχε βάλει συγκεκριμένα εμβόλια επίσης, με μια γρίπη επιδεινώθηκε η κατάσταση του απότομα.
 
Ήταν ένα γεγονός θλίψης στο γήπεδο που συναντηθήκαμε αλλά και ικανοποίησης που ήμασταν ξανά δίπλα στον Ευγένιο Γκέραρντ».
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα