Πλήγμα με Μάγκλιτσα, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

Εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει ο Άντον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης επιθετικός του Απόλλωνα που τραυματίστηκε στα αρχικά στάδια του αγώνα με τη Λιόν και αντικαταστάθηκε υπέστη θλάση που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για 4-5 βδομάδες. 
 
 
Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού επιθετικού του στους αγώνες με Εθνικό, Πάφο, Έβερτον, Ομόνοια, Ολυμπιακό και Ερμή.
 
Το «φορτίο» στην γραμμή κρούσης του Απόλλωνα θα τραβήξει ο Ζελάγια, ενώ πολύ πιθανόν να διαφοροποιηθεί ο ρόλος του Σκέμπρι, αφού ο Μαλτέζος επιθετικός έπαιξε μεν ως αριστερό εξτρέμ στα πλείστα παιχνίδια, εντούτοις μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στην κορυφή της επίθεσης. 
 

Δειτε Επισης

Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League για την Πάφο-Τα πιθανά έσοδα