Ο Σοάρες πέταξε την μπανανόφλουδα που πήγε να πατήσει η Ομόνοια

Αν και πήγε να πληρώσει τα λάθη της αμυντικής της αδράνειας για ακόμη μια φορά η Ομόνοια, με δυο γκολ του Γουίλιαμ Σοάρες κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι στη Δόξα και να κλείσει με νίκη (1-2) τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς, που άνοιξε με το καλημέρα του αγώνα το σκορ, βρέθηκε να χάνει σε διάστημα μόλις τριών λεπτών, με δυο πανομοιότυπα τέρματα του Σοάρες.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι στο Μακάρειο με τις δυο ομάδες να έχουν όρεξη για καλό ποδόσφαιρο με τις επιθετικές τους προσπάθειες. Μόλις στο 4’ ο Λουίς Κάρλος της Δόξας, μετά από σέντρα του Σαντίν, ανενόχλητος εντός περιοχής έκανε την καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδούλου.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, με τις προσπάθειες τους να καρποφορούν στο 23’ με τον Γουίλιαμ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα, να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Τρία λεπτά αργότερα, σε πανομοιότυπη φάση μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαργκάσα, ο Γουίλιαμ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Γκρεμσλ, κάνοντας την ολική ανατροπή.

Όπως και στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, με την ομάδα της Κατωκοπιάς ωστόσο με αντεπιθέσεις να απειλεί την εστία του Χριστοδούλου, όπως στο 56’ με την κεφαλιά πάσα του Μπα στο Λεάντρο, με τον δεύτερο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Σε αντεπίθεση που έφυγε ταχύτατα στο 57’ ο Χριστοφή από το ύψος της μικρής περιοχής, προτού κάνει το σουτ, ο Ιωάννου τον πρόλαβε τελευταία στιγμή για να διώξει σε κόρνερ.

Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν τα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι με τη Δόξα να χάνει κλασσικές ευκαιρίες για να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Αξιοσημείωτη, η τεράστια ευκαιρία του Σαντίκ στο 79’, ο οποίος με κεφαλιά είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστοδούλου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομαδων:

Δόξα: Γκρέμσλ, Ιωάννου, Πίντο, Μπα, Πουτζιουρής, Ασαμόα, Ενιφούλ, Ζατλ, Γουίλσον, Λουίς Κάρλος, Σαντίκ

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Δημητρίου, Καντέ, Φαμπρίτσιο, Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Κανού, Άλεξ, Χριστοφή, Ζαρσίνιο, Ράφα Λόπες

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος