Το κουτσό.. σπριντ του Μεντί στο γκολ του Στέρλινγκ (vid)

Όταν η ομάδα σου παίρνει μία νίκη στο 96ο λεπτό τότε μπορεί να ξεχάσεις και τον πόνο σου. Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για όποιο κι όποιο πόνο αλλά για ρήξη χιαστού. Ο λόγος για τον Μπενζαμέν Μεντί ο οποίος πανηγύρισε με την ψυχή του το τέρμα του Στέρλινγκ που έδωσε τη νίκη με 2-1 στη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Αμέσως μόλις ο συμπαίκτης του πέτυχε το γκολ, σηκώθηκε από τον πάγκο και άρχισε να τρέχει για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Για την ακρίβεια έκανε ένα... κουτσό σπριντ αφού όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορεί ακόμα να πατήσει καλά το εγχειρισμένο δεξί πόδι του. Υπενθυμίζουμε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστού που υπέστη στο ματς της 23ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Παρ' όλο τον πόνο του ο Μεντί έστω και με δυσκολία κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στο σημείο που πανηγύριζαν οι συμπαίκτες του, αλλά είχε το κουράγιο να βγάλει και selfie με τον σκόρερ. Ο τηλεοπτικός φακός όχι μόνο κατέγραψε την προσπάθεια του, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας έγινε το απαραίτητο ζουμ με τον Μεντί να μοιράζεται μερικές ώρες αργότερα το συγκεκριμένο βίντεο με όλους του ακολούθους του στο twitter.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ