ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: "Όσοι δεν γουστάρουν να μας αδειάσουν τη γωνία"

Μήνυμα προς τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να μην επιλέγουν αγώνες και να δώσουν μαζικό παρών στον αγώνα με την Πάφο, έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί των "γαλαζοκιτρίνων". 

Αναλυτικά:

“Σήμερα η ομάδα μας δίνει ακόμη μια μάχη για το φετινό πρωτάθλημα και καλείται να επανορθώσει μετά τις κάκιστες επιδόσεις στους προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος. Για τελευταία φορά ελπίζουμε να έχει περαστεί το μήνυμα προς τις τάξεις των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων αρμόδιων και να πράξουν αυτό που πρέπει.

Ως οργανωμένοι από τον καιρό ίδρυσης μας μέχρι και σήμερα έχουμε μάθει να ακολουθούμε τον ΘΡΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, διοργάνωσης, μέρας και ώρας, διανύοντας αμέτρητα χιλιόμετρα αγνοώντας καιρικές συνθήκες και άλλες ψευτοδικαιολόγιες. Η αγάπη μας για τον ΑΠΟΕΛ δεν μετριέται ούτε έχει όρια! Για τον λόγo αυτό καλούμε τον κόσμο να αφήσει τις γκρίνιες περί ηθικής και να κατέβει γήπεδο στηρίζοντας την ομάδα σε όλη την διάρκειά της χρονιάς. 

ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πρωτάθλημα δεν κατακτιέται χαλαρά απο τον καναπέ. Απλούστατα όσοι δεν γουστάρουν ας μας αδειάσουν την γωνιά.

ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ – ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”.

Δειτε Επισης

Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία