ΑΠΟΕΛ: Ποιοι χάνουν το ντέρμπι με την Ομόνοια αν δεχθούν κίτρινη

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πάφος FC το απόγευμα της Κυριακής (5/11 16:00) στο ΓΣΠ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας Γεωργία και Αρμενία σε διεθνές φιλικά παιχνίδια. Στην 12η αγωνιστική στο πρόγραμμα δεσπόζει το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της χρονιάς μεταξύ Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ.

 

 

Δύο ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» είναι στο όριο των  καρτών και εφόσον δεχθούν κίτρινη στην αναμέτρηση με την Πάφο θ’ απουσιάσουν από το ντέρμπι.

Πρόκειται για τους Νούνο Μοράις και Ζίβκο Μιλάνοφ, οι οποίοι έχουν από δύο κίτρινες. Ο Βούλγαρος μπακ έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα (3-4 μήνες), επομένως ο μοναδικός παίκτης του ΑΠΟΕΛ που έχει τον κίτρινο «πονοκέφαλο» είναι ο Μοράις. 
 

Δειτε Επισης

Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία