«Κάθε αγώνας με την εθνική είναι…» (video)

Στην Τιφλίδα ευρίσκεται από σήμερα η εθνική Κύπρου, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία σε φιλική αναμέτρηση.
 
Μέσω των φιλικών προετοιμασίας στόχος είναι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να παρουσιαστεί πανέτοιμο στην επόμενη διοργάνωση, δηλαδή τα προκριματικά του Euro2020, δηλώνει ο Κωστάκης Αρτυματάς στην κάμερα της ΚΟΠ.
 
«Μας περιμένει ένα πολύ δυνατό φιλικό με τη Γεωργία. Έχουμε αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι την επίσημη διοργάνωση και στόχος μας είναι μέσω των φιλικών να είμαστε πανέτοιμοι», δήλωσε ο Αρτυματάς, για να προσθέσει: «Κάθε αγώνας με την Εθνική, είτε φιλικός είτε επίσημος είναι πολύ σημαντικός και έτσι τους αντιμετωπίζουμε».
 
«Έχουμε μια πολύ καλή σύνδεση μεταξύ μας, έχουμε όρεξη για δουλειά, όταν ερχόμαστε στην Εθνική», ήταν το σχόλιο του για το κλίμα που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 

 

Δειτε Επισης

Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση