Βαριά ήττα για την Ελλάδα, 4-1 απ'την Κροατία

H Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα 4-1 απ'την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Εκτός τόπου και χρόνου η Εθνική στην άμυνα, δέχθηκε τρία γκολ από εκτελέσεις μέσα απ'τη μικρή περιοχή και άλλο ένα από πέναλτι. Δεν βγήκε τίποτα σε Σκίμπε και διεθνείς.

Η Ελλάδα πήγε να διεκδικήσει την πρόκριση σε Μουντιάλ για τρίτη συνεχόμενη φορά. Αυτή τη φορά όμως δεν είχαμε τη δυναμική που μας είχε κάνει να αποκλείσουμε την Ουκρανία το 2009 και την Ρουμανία το 2013. Η ομάδα του Σκίμπε παρουσιάστηκε κατώτερη του αντίπαλου και της περίστασης και ηττήθηκε δίκαια με σκορ που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τη ρεβάνς της Κυριακής στο "Καραϊσκάκης".

Η Εθνική είχε ευκαιρίες στο τέλος με τον Μήτρογλου, αλλά η τραγική της εικόνα στην άμυνα κάνει το 4-1 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Δειτε Επισης

Aνακοίνωσε τον Πέδρο Τσιριβέγια ο Παναθηναϊκός
Ο Παυλίδης δεν επιβεβαίωσε την παραμονή του στην Μπενφίκα
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Ο Ρομάνο συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον Αντουάν Μακουμπού της Κάλιαρι
Παναθηναϊκός: Η Τραμπζονσπόρ κατέθεσε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Άνταμ Τσέριν
Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σεν-Μαξιμέν
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το deal που έκανε η ΑΕΚ για τον Ρέλβας και αυτά δίνει στην Μπενφίκα για τον Γιούρασεκ
O Oλυμπιακός έκτισε ποδοσφαιρική περιουσία πάνω από 100.000.000 ευρώ με επτά επενδύσεις
Σε προχωρημένες επαφές με Σεν Μαξιμέν ο Ολυμπιακός