Ντροπιαστική παραπομπή Λαφράνς για τον χαιρετισμό σε οπαδό σε αναπηρικό καροτσάκι

Ενώπιον της Δικαστικής παραπέμπει τον Κέβιν Λαφράνς ο παρατηρητής του αγώνα με την Ανόρθωση, Ευστάθιος Ευσταθίου.

Ο λόγος της παραπομπής του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ είναι ο στρατιωτικός χαιρετισμός μπροστά στην κερκίδα της Ανόρθωσης μετά την επίτευξη του γκολ στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στην ΑΕΛ δικαιολογημένα είναι ενοχλημένοι με την παραπομπή, καθώς ο Λαφράνς σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για να πικάρει ή για οποιοδήποτε λόγο εναντίον των οπαδών της Ανόρθωσης.

Ο πανηγυρισμός του έγινε - όπως μαρτυρούν και οι πιο κάτω φωτογραφίες - ενώπιον της γνωστής φίλης της ΑΕΛ, Πετρούλλας Ιωάννου, η οποία είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, και προφανώς ήταν μία ένδειξη σεβασμού από τον παίκτη των γαλαζοκιτρίνων.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρατηρητής του αγώνα με την Ανόρθωση παρέπεμψε στη Δικαστική και τον Μάρκο Αϊρόσα, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας