«Ληστεύονται ξένοι παίκτες στην Αθήνα και κανείς δε νοιάζεται»

Δεν είναι λίγα τα κρούσματα με ληστείες σε σπίτια ξένων ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα. Στο στόχαστρο έχουν μπει και παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι Εμενίκε, Καρσελά, Ομάρ και Οτζίτζα-Οφόε, οι οποίοι έχουν δει τα σπίτια τους να γίνονται έρμαια σπείρας ληστών.

Ο Νιγηριανός στράικερ των Πειραιωτών έκανε σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο twitter, εκφράζοντας τους φόβους του και το παράπονό του, λέγοντας πως δε νοιάζεται κανένας και πως ο ίδιος δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα τα βράδια.

"Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δε νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα νοιαστεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Μέσα στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια και είναι μεγάλο κρίμα", έγραψε ο Εμενίκε.

Θυμίζουμε βέβαια ότι τον περασμένο μήνα, όταν έγινε η διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σε διαρκή επαφή με τις Αρχές μετά τα συνεχόμενα κρούσματα σε σπίτια "ερυθρολεύκων", ενώ μέσω εταιρείας security θέλει να προσφέρει έξτρα φύλαξη στις οικείες αλλά και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

AEK: Αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποχωρεί από την Ένωση ο Μπρούνο Άλβες
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League
Το αντίο του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ-«Άλλαξε τη ζωή μου, σας ευχαριστώ για την ανατριχίλα»
Αυτό είναι το νέο format του κυπέλλου Ελλάδας στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων
Εν αναμονή αποφάσεων για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά την ολική κατάρρευση
ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα στην Ελλάδα-Οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στις κερκίδες
Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι φιέστας κόντρα στον ΠΑΟΚ
«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της Τούμπας»
Φιέστα με κατάμεστο “Καραϊσκάκης”-Aνακοίνωσe sold-out ο Oλυμπιακός