Την κάνει για Χονγκ-Κονγκ ο Λεόντσο (δηλώσεις)

Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Τιάγκο Λεόντσο, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Λεμεσού το περασμένο καλοκαίρι.
 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Χονγκ-Κονγκ, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται να έχουν κάνει αποδεκτή την πρόταση από την ομάδα της συγκεκριμένης χώρας.
 
Ο 25χρονος, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα στη φετινή σεζόν και είναι μαζί με τον Αρουαμπαρένα οι πρώτοι σκόρερ της ΑΕΛ, θα μεταβεί άμεσα στο Χονγκ-Κονγκ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 
Μάλιστα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των γαλαζοκιτρίνων αποχαιρετάει τον κόσμο της ομάδας.
 
H ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήν συμφωνίας με την ομάδα R&F (HK) του Χονγκ Κονγκ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Tiago de Leonco.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η δήλωση του Λεόνσο:

«Γεια σας φίλοι της ΑΕΛ. Θα ήθελα να σας επικοινωνήσω πως αυτή την εβδομάδα μίλησα πολύ με τον πρόεδρο και κάναμε μια συμφωνία. Δέχθηκα μια πολύ καλή πρόταση για την καριέρα μου και θέλω να την αρπάξω γιατί θεωρώ πως έρχεται μόνο μια φορά στη ζωή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να πάω, τους οπαδούς, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου. Όλοι σας παιδιά είστε πολύ σημαντικοί για μένα στο μικρό διάστημα που ήμουν εδώ. Είστε πολύ σημαντικοί για την ομάδα και το ξέρουν όλοι αυτό. Ήθελα να σας τα πω εγώ αυτά και να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και ξανά τον πρόεδρο για αυτή την ευκαιρία».

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι