Τοποθέτηση ΑΕΚ για το μέλλον του Μυτίδη

«Μπορεί να προκύπτει ενδιαφέρον για Μυτίδη, όχι όμως συμφωνία ή κάτι χειροπιαστό», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου στον Active, για τα δημοσιεύματα περί δανεισμού του ποδοσφαιριστή στην Κέρκυρα. O εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, αναφέρθηκε επίσης και για τις ανανεώσεις συμβολαίων στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου:

Για την ανανέωση συμβολαίου του Μόισοφ μετά τους Τέτε, Φλοριάν, Τρισκόφσκι και Ακοράν: 

«Δεν είναι μόνο ο Μόισοφ, δεν μας απασχολούν τα χρονικά περιθώρια. Όταν κρίνουμε ότι είναι ορθή η χρονική στιγμή, θα προχωρήσουμε. Είναι κι άλλοι παίχτες, υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής δουλεύει ακατάπαυστα».

Για τον Μυτίδη και τα δημοσιεύματα περί δανεισμού του στην Κέρκυρα: 

«Γράφτηκε κάτι που δεν ισχύει, δεν έχουμε κάποια συμφωνία. Μπορεί να προκύπτει ενδιαφέρον, όχι όμως συμφωνία ή κάτι χειροπιαστό. Για οτιδήποτε θα ενημερώσουμε τον κόσμο με ανακοινώσεις».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας