«Το μάτι μου

Η παρεκτροπή του προς τον τέταρτο διαιτητή στο μεσοβδόμαδο 1-0 της Τσέλσι επί της Σουόνσι κόστισε στον Αντόνιο Κόντε την αποβολή του στο δεύτερο ημίχρονο από τον διαιτητή και ένα πρόστιμο 8.000 λιρών από την αγγλική ομοσπονδία, το οποίο αποδέχθηκε απολογούμενος για τη συμπεριφορά του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν, ωστόσο σε… συζυγικό επίπεδο τα απόνερά του είχαν περαιτέρω συνέπειες για τον Ιταλό τεχνικό. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ ο Κόντε ρωτήθηκε σχετικά και αποκάλυψε: «Η σύζυγός μου είναι εξαγριωμένη. Έρχονται τα γενέθλιά της σε δύο μέρες και της είπα ότι λόγω του προστίμου δεν θα της αγοράσω δώρο».

Ερωτηθείς ακολούθως για το ελαφρύ πρήξιμο και το κοκκίνισμα στο αριστερό του φρύδι, ο Ιταλός παραδέχτηκε: «Το μάτι μου; Α, ναι, μια μπουνιά από τη γυναίκα μου. Ήταν παρούσα στο παιχνίδι, μαζί με την κόρη μου, οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Προσπάθησε να πω και στις δύο ότι δεν έγινε κάτι, αλλά ήταν δύσκολο να μασκαρέψω την κατάσταση…»
 

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ