Πιέρος: «Ψέματα όσα λέγονταν για Ολυμπιακό»

Για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι απάντησε ο Πιέρος Σωτηρίου.
 
Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο διεθνής επιθετικός ανέφερε πως δεν είχε καμία επίσημη πρόταση, πέραν της Κοπεγχάγης, ούτε από τους «ερυθρόλευκους» ούτε και από καμία άλλη ομάδα.
 
Αναλυτικά η δήλωση
«Ο Ολυμπιακός είχε μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Σε μένα δεν ήρθε ποτέ πρόταση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Εγώ αξιολόγησα μόνο την πρόταση της Κοπεγχάγης. Όλες οι ομάδες που ακουγόντουσαν εκείνο το διάστημα ήταν μόνο ενδιαφέρον δεν είχα πρόταση».
 
Αν έκανε πρόταση και ο Ολυμπιακός που θα πήγαινες;
«Είναι και οι δύο ομάδες πολύ μεγάλες. Θα αξιολογούσα τα δεδομένα και θα έπραττα. Το βασικό για μένα ήταν να έχω χρόνο συμμετοχής. Η Κοπεγχάγη παίζει με δύο επιθετικούς, άρα θα είχα χρόνο είτε βασικός, είτε αλλαγή. Η τακτική στην Κοπεγχάγη είναι στον πρώτο χρόνο που έρχεσαι να είσαι αναπληρωματικός και τον επόμενο χρόνο να γίνεσαι βασικός. Κάθε χρόνο η Κοπεγχάγη πωλεί τουλάχιστον πέντε παίκτες. Το καλοκαίρι είχε προτάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές».
 
 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»