Η διαφωνία Χριστοφή-Ντάρμπισαΐρ στην εκτέλεση πέναλτι

Η Ομόνοια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματ Ντάρμπισαΐρ στο 19’ άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την Πάφος FC για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Αντόνια από τον Χόριτς. Ο Δημήτρης Χριστοφή πήρε την μπάλα για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, όμως τον πλησίασε ο Ματ Ντάρμπισαΐρ και του πήρε την μπάλα.
Ο Άγγλος επιθετικός είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, εντούτοις έδειξε το πείσμα που τον διακατέχει και ανέλαβε ξανά την ευθύνη. Ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού νίκησε τον Κόπριβετς από τα ένδεκα βήματα, έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με όσους ήταν στο πάγκο της Ομόνοιας.

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου