Η Δόξα ρίχνει ματιές στα ψηλά με τριάρα σε βάρος του Ολυμπιακού

Με τον πιο ιδανικό τρόπο μπήκε στο δεύτερο γύρο η Δόξα επικρατώντας στο Μακάρειο του Ολυμπιακού με 3-1.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς, που επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες (Πάφος, Ομόνοια) έφθασε στους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 6η θέση με Πάφο και Ομόνοια – οι πράσινοι αγωνίζονται αύριο (04/12) με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, που δέχθηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν δεύτερη σερί ήττα και την έκτη συνολικά, είναι 11ος με 12 βαθμούς. Αυτό ήταν έκτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος που οι μαυροπράσινοι δεν γεύονται τη χαρά της νίκης.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς «καθάρισε» τον αγώνα χάρις στα δύο τέρματα που πέτυχε. Μόλις στο 8’, μετά από ωραία ενέργεια του Παπαφώτη που άδειασε δύο αμυντικούς η μπάλα βρέθηκε στο δρόμο του Λουίς Κάρλος ο οποίος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Χίντι για να γίνει το 1-0.

Ο Παπαφώτης ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου τέρματος της Δόξας δέκα λεπτά αργότερα (18’), όταν με εκτέλεση φάουλ έστειλε συστημένη μπαλιά στον Σαντίκ ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και να αλλάξει την κατάσταση προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Έφτιαξε δύο καλές ευκαιρίες με τις κεφαλιές των Μιγκελίτο (26’) και Χριστοφίδη (30’) με τον Γκρεμσλ να αποκρούει του πρώτου και τον Πίκολι να διώχνει προ της γραμμής στη δεύτερη περίπτωση.

Η Δόξα ολοκλήρωσε την σαρωτική επικράτησή της στο 76’ όταν η μπάλα έφθασε εντός περιοχής στον Σαντίκ, ο οποίος με σουτ σκόραρε το δεύτερο σημερινό του τέρμα γράφοντας το τελικό 3-0.
 
Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 89', όταν μετά από σέντρα του Σαμαρά ο Καπαρτής έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της Δόξας.
 
H TAYTOTHTA TOY ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
8’ Λουίς Κάρλος, 18’, 76’ Σαντίκ / 89’ Καπαρτής
Κίτρινες: Σεραφείμ
Συνθέσεις:
Δόξα (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Ρεδόντο, Παπαφώτης (73΄ Κιφουετί), Λουίς Κάρλος (46΄ Γουίλσον), Πίκολι (57΄ Σισοκό), Ασαμόα, Ζατλ, Ενινφούλ, Πουτζιουρής, Σαντίκ
Ολυμπιακός (Χ.Μιχαήλ): Χίντι, Παχίπης, Σεραφείμ, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου (46΄ Καπαρτής), Σωτηρίου Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Κάστρο (84΄ Αυλωνίτης),
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος