cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Φίλαθλοι πέταξαν... αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο

"Kαι τώρα πετάξτε αντικείμενα στο γήπεδο". Κάπως έτσι πρέπει να δόθηκε από τα μεγάφωνα το πρωτοφανές σύνθημα για αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση της Σαρλετουά με την Οστάνδη για τη 17η αγωνιστική της Pro League.

Όταν πήραν την άδεια, άρχισαν να πετούν στο έδαφος εκατοντάδες... λούτρινα αρκουδάκια, όπως είχε προσυμφωνηθεί με τους διοργανωτές του event.

Οι φίλαθλοι ουσιαστικά πήραν μέρος σε καμπάνια αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της οποίας προμηθεύτηκαν αυτά παιχνίδια και τα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να συλλεχθούν και να χαριστούν σε παιδιά με αναπηρίες για τα Χριστούγεννα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον περσινό Σεπτέμβριο, όταν οι οπαδοί της Ντεν Χάαχ "έλουσαν" με αρκουδάκια μια κερκίδα της Φέγενοορντ, που φιλοξενούσε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

;