Ομόνοια: Η κούρσα διαδοχής του Πάμπου (βλέπει και Ζινμπάουερ)

Συμφωνία με προπονητή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (11/12) ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι ο στόχος που έθεσε η διοίκηση της Ομόνοιας.
 
Η τριμελής επιτροπή που όρισε το συμβούλιου των «πρασίνων» άρχισε επαφές με υποψήφιους προπονητές για τη διαδοχή του Πάμπου Χριστοδούλου. Το σενάριο πρόσληψης ενός εκ των Κώστα Καϊάφα και Νεόφυτου Λάρκου που έπεσε αρχικά στο τραπέζι συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, τουλάχιστον προς το παρών.
 
Πρόθεση των διοικούντων είναι η προσέγγιση ξένων τεχνικών με τον γνωστό στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στον Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ να είναι μεταξύ των υποψηφίων. Όσον αφορά τ’ όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια, το οποίο παρελαύνει στα Μέσα Ενημέρωσης είναι μια περίπτωση με δυσκολίες και δεν είναι βέβαιο αν η διοίκηση των «πρασίνων» κτυπήσει την πόρτα του Γεωργιανού προπονητή.
 
 
Τις τελευταίες ώρες έχουν προταθεί περιπτώσεις ξένων προπονητών που δεν έχουν εργαστεί στο παρελθόν στην Κύπρο και αξιολογούνται, παρόλο που η διοίκηση της Ομόνοιας προτιμά την πρόσληψη προπονητή που γνωρίζει τα δεδομένα του σωματείου, το ρόστερ και τις αδυναμίες του αλλά και την κυπριακή πραγματικότητα.
 
Ένας εξ αυτών, σύμφωνα με το ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0, είναι ο Γερμανός, Τζόζεφ Ζινμπάουερ. Πρόκειται για 47χρονο τεχνικό που ήταν μέχρι το Μάη στην Σεντ Γκάλεν, την οποία ανέλαβε τον Σεπτέμβρη του 2015. Στο παρελθόν εργάστηκε στο Αμβούργο και Όλνενμπουργκ.  
 
 
Μια περίπτωση Κύπριου προπονητή που βρίσκει υποστηρικτές είναι αυτή του Νικόδημου Παπαβασιλείου. Στα υπόψη τέθηκαν, επίσης, τα ονόματα Ελλαδιτών προπονητών με πρώτο στην «κορνίζα» τον Τραϊανού Δέλλα.
 
Οι επόμενες μέρες και οι προκαταρκτικές επαφές με τους υποψήφιους στόχους για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου θα ρίξουν φως στο τούνελ και θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό.
 
Στην παρούσα φάση τα πάντα είναι ρευστά και δεν μπορεί να λεχθεί μετά βεβαιότητας ότι κάποιος τεχνικός είναι επικρατέστερος για τον πάγκο της Ομόνοιας. 

Δειτε Επισης

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση