Ομόνοια: Να ισοφαρίσει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς

«Είμαστε η καλύτερη και η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος μέσα σε ένα 90λεπτο», είχε πει για την Ομόνοια ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Νίκος Νταμπίζας σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Goal News».
 
Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι τεράστια τόσο από παιχνίδι σε παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
 
Κόντρα στην ΑΕΖ το Σάββατο (11/2 17:00) η ομάδα του Τζον Κάρβερ καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη, ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή της κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
 
Το ρεκόρ συνεχόμενων νικών της Ομόνοιας μέσα στη χρονιά είναι τέσσερις νίκες, από την 15η μέχρι την 18η αγωνιστική όταν επιβλήθηκε Αναγέννησης, Δόξας, Εθνικού και Καρμιώτισσας. Τρεις σερί νίκες η ομάδα του τριφυλλιού σημείωσε από την 9η μέχρι την 11η αγωνιστική.
 
Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές
Για την Ομόνοια ο αγώνας με την ΑΕΖ είναι ο τελευταίος θεωρητικά εύκολος της χρονιάς, καθώς στις επόμενες 13 αγωνιστικές που απομένουν (συμπεριλαμβανομένων των play off) οι «πράσινοι» έχουν ενώπιων τους μόνο ντέρμπι.
 
Νταρμπισάιρ και Μαργκάσα δεν υπολογίζονται λόγω καρτών, ενώ στο απουσιολόγιο του Τζον Κάρβερ βρίσκονται επίσης ο τραυματίας Κωνσταντινίδης και ο Τουρέ.
Ο Σέρινταν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης με τους Κύπρου και Χριστοφή στα φτερά, ενώ  για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο Μπρέβελντ. 
  
 
 

Δειτε Επισης

Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας
Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο»