«Στα γκολ από στημένα δεν μετρά το σύστημα»

Απογοητευμένος από τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του από τις στημένες φάσεις, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ. Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου, ο Άγγλος τεχνικός, σημείωσε πως δεν κάνει διαφορά τι σύστημα χρησιμοποιεί στην ομάδα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρεις να αμυνθείς στις στατικές φάσεις.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ:
 
"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον προπονητή της. Δεν έχω δικαιολογίες σήμερα, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, δούλεψαν πολύ σκληρά, έφτιαξαν περισσότερες ευκαιρίες. Έπρεπε να αλλάξω 1-2 πράγματα με το παιχνίδι κυπέλλου να πλησιάζει. Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι δεχθήκαμε δυο γκολ από στατικές μπάλες, ένα από κόρνερ και ένα από πέναλτι.
 
Επομένως δεν κάνει διαφορά τι σύστημα παίζω, 3-5-2 ή οποιοδήποτε σύστημα. Αν δεν μπορείς να αμυνθείς στις στατικές φάσεις και υποκύπτεις σε πέναλτι, δεν έχει σημασία το σύστημα, θα χάνεις αγώνες. Σήμερα είμαι μάλλον πιο απογοητευμένος από ποτέ, από τότε που ήρθα εδώ. Ανυπομονούσα για το παιχνίδι απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα αλλά δυστυχώς ήρθαμε δεύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.
 
Όταν ήρθα εδώ είπα ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα και το πιστεύω ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για την κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν". 
 
Aν ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι από τότε που ήρθε στην Ομόνοια: 
 
"Όταν είσαι προπονητής στην Ομόνοια κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα δούμε τι έγινε σήμερα αλλά όπως είπα η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δεν μας άξιζε κάτι. Θα το αναλύσουμε αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο, έχουμε το παιχνίδι κυπέλλου. Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε σήμερα αλλά μπορώ να επηρεάσω το τι θα γίνει την Τετάρτη με το να είμαι αισιόδοξος και να βεβαιωθώ πως οι παίκτες είναι έτοιμοι".
 
 

Δειτε Επισης

Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας