«Είμαι ευτυχισμένος που παλεύουμε με ΑΠΟΕΛ»

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Φρανσίσκο Μεδίνα (Πίτι) της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο ακραίος επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» μιλώντας στην κάμερα της AEL TV, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την απόδοση του μέχρι στιγμής, για να συμπληρώσει πως έρχονται δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πίτι:
 
Πως νιώθεις που αναδείχθηκες Stoiximan MVP στον αγώνα με τον Άρη;

Είμαι ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με το πως μου βγαίνουν τα πράγματα εδώ στην Κύπρο. Είμαι ευτυχισμένος για το βραβείο του MVP αλλά πάνω απ’ όλα ευτυχισμένος για την ομάδα που συνεχίζει ενα σερί, αφού παλεύουμε με το ΑΠΟΕΛ και τους άλλους και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Ποιες οι εντυπώσεις σου από αυτό τον πρώτο μήνα;

Έχω αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα με μεγάλη διάθεση για να προσπαθήσω να γίνω αυτός που ήμουν, να βάλω πολλά γκολ και να προσπαθήσω ώστε να πετύχει κάτι μεγάλο η ομάδα. Και βλέπω με χαρά ότι αυτό γίνεται! Υπάρχει φυσικά πολύς δρόμος μπροστά μας για το πρωτάθλημα, έρχονται παιχνίδια σημαντικά και η ομάδα πρέπει να αποδώσει το μάξιμουμ.
Πως εκλαμβάνεις αυτή την μανία του κόσμου με τον Πίτι;

Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος γι’ αυτά που ακούω αλλά εγώ είμαι πάντα προσγειωμένος, προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ και να ξεπερνώ τον εαυτό μου. Τώρα έρχονται σημαντικά παιχνίδια που θα απολαύσει ο κόσμος στα οποία θα παιχτούν τα πάντα στο πρωτάθλημα. Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια και μακάρι να πάρουμε νίκες για να τις χαρίσουμε στους φίλους της ομάδας μας!
Θα θέλαμε ένα τελευταίο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας;

Από τον κόσμο της ομάδας μας θέλω να ζητήσω μόνο ένα πράγμα. Στήριξη! Ξέρουμε ότι κάθε Σαββατοκύριακο τόσο εντός όσο και εκτός είναι κοντά μας. Αυτό που ελπίζω είναι να έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι μας στο γήπεδο, να μας αγκαλιάσουν, να μας σπρώξουν και μακάρι στο τέλος να τους χαρίσουμε κάτι καλό!
 

 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»