Ανατροπή όπως το 2004 θέλει η Μονακό! (vids)

Προηγήθηκε στο Μάντσεστερ, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και τελικά έχασε από τη Σίτι (5-3). Ακόμη κι έτσι, η Μονακό μπορεί στο "Stade Louis II" να ελπίζει σε ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Άλλωστε, κάτι παρόμοιο είχε πετύχει στο παρελθόν για τα προημιτελικά της σεζόν 2003-2004 (24/3/2004) με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρώτο ματς, στο "Santiago Bernabéu", η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είχε επικρατήσει με 4-2 (Ελγκέρα, Ζιντάν, Φίγκο, Ρονάλντο τα γκολ για τη Ρεάλ, Σκιλασί και Μοριέντες τα γκολ για τη Μονακό).
Στο  "Stade Louis II", στις 6 Απρίλη, η γαλλική ομάδα έκανε τη μεγάλη ανατροπή παρά το γεγονός ότι ο Ραούλ άνοιξε το σκορ για τη "βασίλισσα" στο 36ο λεπτό. Ο Ζιουλί με δύο γκολ και ο Μοριέντες (σ.σ αγωνιζόταν ως δανεικός από της Ρεάλ στη Μονακό!)  με ένα, οδήγησαν τη Μονακό στη μεγάλη νίκη (3-1) και πρόκριση. Στα ημιτελικά, η Μονακό πέρασε και το εμπόδιο της Τσέλσι, αλλά στον τελικό έχασε το τρόπαιο από την Πόρτο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός στο πρώτο ματς, στη Μαδρίτη, για τη Μονακό ήταν ο Άκης Ζήκος, ενώ για τη Ρεάλ ο Ραούλ Μπράβο ο οποίος τώρα παίζει στον Άρη. Αντίθετα, ο τότε τεχνικός των «μερένγκες», Κάρλος Κεϊρόζ, είχε αφήσει στον πάγκο τον Αργεντινό νυν μέσο του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο. Βασικός ήταν επίσης για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και ο Άλβαρο Μεχία, ο οποίος το 2013 βρέθηκε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη.
 
Δείτε το video από το Ρεάλ - Μονακό:

 
Και το Μονακό - Ρεάλ:

Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα-Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό του
Ποιος ήταν ο Αντρέ Σίλβα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον αδερφό του Ντιόγκο Ζότα
Αυτή ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος του Ζότα-Είχε παντρευτεί δώδεκα μέρες προηγουμένως
H Nάπολι ετοιμάζει κίνηση για τον Λούκμαν
Οριστική συμφωνία της Μπολόνια με τον Ιμόμπιλε, αποδεσμεύεται από την Μπεσίκτας και γίνεται ροσομπλού
Ο Λούνα «καθάρισε» με δύο γκολ και έστειλε τους Αμερικανούς στον τελικό του Gold Cup
EURO 2025 γυναικών: Η Νορβηγία έφερε τούμπα την οικοδέσποινα Ελβετία και έκανε βήμα πρόκρισης
Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση