Ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστής διεξάγεται σήμερα (16:00 - 5/2) στο ΓΣΠ, με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλοντας να πετύχουν την έβδομη συναπτή νίκη, έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από τους Λαρνακείς.
 
  • Μείνετε συντονισμένοι με τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι αλλά και το παρασκήνιο στο ΓΣΠ.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ομάδα της Λάρνακας, ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» Τόμας Κρίστιανσεν, έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός τους Μιλάνοφ και Εμπεσίλιο. Ο Δανός τεχνικός, βρίσκεται ενώπιον μίας μεγάλης πρόκλησης αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-1), δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώην του ομάδα.
 
Στο αντίπαλο στρατόπεδο της Λάρνακας, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και η ομάδα του παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αφού δεν χωράνε περαιτέρω απώλειες αν θέλουν να βρίσκονται στους διεκδικητές τίτλου. Ο Ισπανός τεχνικός, θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του, τους Μυτίδη και Φλοριάν, ενώ στερείται της υπηρεσίες των Τόμας, Βασιλείου, Κακουλλή και Κωνσταντίνου.
 

Δειτε Επισης

Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή