Εισβολέας σκόραρε στο 94' και... μπέρδεψε τον τερματοφύλακα

Ένας φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ονδούρα, σκόραρε και το γκολ που σημειώθηκε στο 93'... μέτρησε, προκαλώντας κομφούζιο!

Το απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπνοή του αγώνα της Ολίμπια με την Μοτάγκουα, για την 5η αγωνιστική της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του εθνικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 93ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι έκαναν μία τελευταία επίθεση. Μαζί τους και ένας... φίλαθλος, ο οποίος με κάποιον τρόπο είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο δίχως να τον πάρει κανείς είδηση και μάλιστα προχωρούσε με μία μπάλα προς την περιοχή της Μοτάγκουα!

Την ώρα που όλοι έβλεπαν τη φάση να εξελίσσεται στα αριστερά της μεγάλης περιοχής, ο εισβολέας προχωρούσε από δεξιά. Στην... κανονική φάση, ο Ροχέρ Ρόχας βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στο ύψος του πέναλτι και σούταρε, ενώ την ίδια στιγμή, το ίδιο έκανε και ο φίλαθλος, που είχε φτάσει μέχρι τη μικρή περιοχή!

Ο τερματοφύλακας της Μοτάγκουα είχε μείνει αποσβολωμένος και μπορεί να προσπάθησε να αποκρούσει το... νόμιμο σουτ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Δέχθηκε, δε, γκολ και από τον φίλαθλο!

Όπως ήταν φυσικό, ο τερματοφύλακας έτρεξε προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί. Ο... δεύτερος σκόρερ, από την πλευρά του, έτρεχε κατά μήκος της γραμμής του άουτ, ώστε να... πανηγυρίσει το γκολ του. Ο διαιτητής, όμως, δεν είχε αντιληφθεί κάτι, με συνέπεια το γκολ (σε πρώτη φάση) να μετρήσει και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με σκορ 2-2.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς