Πρωτιά ο «κεραυνός» του Χριστοφή

Το τέρμα του Δημήτρη Χριστοφή της Ομόνοιας εναντίον του Άρη, έχει αναδειχτεί ως το καλύτερο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. 

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα. 

Δεύτερο καλύτερο τέρμα, αυτό που πέτυχε ο Σαρδινέρο του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα και τρίτο καλύτερο τέρμα αυτό του Γκάμπριελ της Ανόρθωσης στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας. 

Τα καλύτερα τέρματα κάθε αγωνιστικής επιλέγονται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ με τη χορηγία της Bet On Alfa. Στο τέλος του Πρωταθλήματος, θα επιλεγεί το καλύτερο τέρμα και θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ. 

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα της 22ης αγωνιστικής:

Δειτε Επισης

Βολές ΠΑΣΠ για τις μεταγραφές παιδιών-«Σκανδαλώδης και απαράδεκτη απόφαση»
Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»
Ορίστηκε το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής της β φάσης του πρωταθλήματος
Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου-Μάχες για τις δυο θέσεις του μεγάλου τελικού
Έκλεισε τον κύκλο του το Μακάρειο-Ο ΚΟΑ ενημέρωσε τις ομάδες για αναστολή της λειτουργίας του
Ο θρύλος του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου Μίντο ο υποψήφιος επενδυτής στην Ανόρθωση-Ο ρόλος του Πίτερ Χαλίφε
Φαβορί για τον τίτλο η Πάφος FC στον β' γύρο πλέι οφ Cyprus League by Stoiximan