«Ο πρόεδρος έχασε τον πατέρα του, είχε όρεξη να στήσει παιχνίδι

Έντονη αναστάτωση δημιούργησε στον Ερμή το άκουσμα της είδησης ότι το όνομα της ομάδας αναφέρεται σε φάκελο της UEFA για στημένο αγώνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Μιχάλης Ανδρέου, με δηλώσεις του στον Super Sport FM δήλωσε προβληματισμένος και υποστήριξε ότι ο Ερμής είναι καθαρός.
 
«Είμαστε πολύ θυμωμένοι με αυτά τα δεδομένα, θα αποστείλουμε επιστολή στη Cytavision και θα τους παρακαλέσουμε συγκεκριμένη ώρα και μέρα να παρακολουθήσει ο κόσμος σε επανάληψη, να το δει και ο Αθλητικός Δικαστής, να αποσταλεί και στην ΟΥΕΦΑ και να έρθουν να μας υποδείξουν σε ποια σημεία κατηγορούν τον Ερμή ή δικαιολογούν αυτή την απόφαση που έχουν πάρει.
 
Αν η κρίση τους είναι επειδή ο Ερμής χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές, το έχουμε κάνει και στα προηγούμενα παιχνίδια και θα το κάνουμε και στη συνέχεια.
 
Αν η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει να χρησιμοποιούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, να μας το δώσει γραπτώς. Είμαστε αρκετά θυμωμένοι, θα κάνουμε όλες τις διεργασίας. Δυστυχώς για λόγους που δεν γνωρίζουμε έγινε όλο αυτό.
 
Αν ο πρόεδρος μας έχει φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Δόξας και έτυχαν αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, πιθανό κάποιοι να είδαν αυτή τη σχέση και σου λέει θα κερδίσει η Δόξα.
 
Αν η υπαιτιότητα είναι στον Ερμή θέλουν να μας πουν ότι ο πρόεδρος μας που την περασμένη εβδομάδα έχασε τον πατέρα του είχε την όρεξη δύο μέρες μετά να πάει και να στήσει παιχνίδι;
 
Να μας υποδείξουν και αν φταίμε να πληρώσουμε. Είμαστε καθαροί και νιώθουμε καθαροί, η συνείδηση μας είναι ήσυχη».
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε το τέλος οκτώ ποδοσφαιριστών ο Απόλλωνας
Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κβιλιτάια-Συμφώνησε το Σαββατοκύριακο, άλλαξε γνώμη τη Δευτέρα
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο
Έμεινε η ανακοίνωση για τον Πετράκη στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Κοινή προσπάθεια ΚΟΑ και Επιτροπής Δεοντολογίας να ξεριζωθεί η διαφθορά στον αθλητισμό