«Είμαι τόσο έντονος, που δεν θα χαριστώ»

Κατηγορηματικός ότι η Καρμιώτισσα δεν έχει καμία σχέση με τον οπλισμό και τα ναρκωτικά που έχουν βρεθεί στο γήπεδο των Πάνω Πολεμιδιών ήταν ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παππάς.
 
«Πρέπει οι δημοσιογράφοι να σέβονται ανθρώπους και την ιστορία τους. Αρκετές ιστοσελίδες έβγαλαν το όνομα της Καρμιώτισσας προς τα έξω γιατί πουλά, Εντός της ημέρας θα κατατεθεί λίβελλος για όλα. Αν δεν βγουν να απολογηθούν, θα το πληρώσουν. Είμαι τόσο έντονος, που δεν θα χαριστώ» ανάφερε αρχικά.
 
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Καρμιώτισσα προπονείται στο γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών, εκεί έχουν βρεθεί οπλισμός και ναρκωτικά, το σωματείο μας δεν έχει καμία σχέση. Δυστυχώς για να βγάλουν το γήπεδο, έβγαλαν πως βρέθηκαν στο Κοινοτικό γήπεδο της Καρμιώτισσας. Η Καρμιώτισσα δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Το γήπεδο εκεί ανήκει στην Κοινότητα Πάνω Πολεμιδιών, δεν ανήκει σε εμάς. Δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου, ας κάμουν καλά με το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση».

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ