Καταρρέει η ΑΕΛ, της έριξε το «φρούριο» ο Ερμής (video)

Την πρώτη της εντός έδρας και τρίτη συνεχόμενη ήττα έμελλε να δεχθεί τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ΑΕΛ από τον Ερμή με 1-2. Εμφανώς καλύτεροι οι «γαλαζοκίτρινοι» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τους «φτεροπόδαρους» να είναι πιο εύστοχοι και να παίρνουν το τρίποντο με τους Ντε Μέλο και Μασίνουα. Με τον Μαύρου κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις η ομάδα της Λεμεσού. Με αυτή την ήττα η ΑΕΛ, παραμένει στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ ο Ερμής στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς.


Κατοχή χωρίς ουσία…
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΛ με την υπεροχή της μπάλας, που δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 2’ από κοντά ο Μέσκα αστόχησε και στο 11’ η καλή κεφαλιά του Σοάρες έφυγε λίγο έξω από την εστία του Στυλιανού. Αν και η κατοχή ήταν με μέρος των «γαλαζοκίτρινων» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο και να απειλήσουν τους «φτεροπόδαρους», εκτός από την κεφαλιά του Σάσι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, που βρήκε έτοιμο τον Στυλιανού.
 
Ξύπνησε ο Ερμής με Ντε Μέλο και Μασίνουα
Από εκεί που έμεινε στο πρώτο μέρος συνέχισε η ΑΕΛ με την κατοχή να είναι υπέρ της και να φτάνει κοντά στο γκολ στο 49’ με την κεφαλιά του Σάσι. Στη συνέχεια, υπερίσχυσε ο άγραφος νόμος η μπάλα τιμωρεί, με τον Ερμή να παίρνει κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Ντε Μέλο στο 57’. Η διπλή ευκαιρία στη συνέχεια άνηκε στους «γαλαζοκίτρινους» στο 69’ με τον Στυλιανού του Ερμή να σώζει το σουτ του Στυλιανού και την κεφαλιά στη συνέχεια του Μαύρου. Ενώ η ΑΕΛ έδειχνε ότι μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ο Μασίνουα των «φτεροπόδαρων» την αποτέλειωσε στο 79’ με πλασέ, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Μαύρου στις καθυστερήσεις.

 
ΑΕΛ: Ρόμο, Χ. Κυριάκου, Λαφράνς, Μιτρέα, Φορτούνα, Νικολάου, Σοάρες, Μπλάνκο (20' Γεωργιάδης), Μέσκα, Πίτι, Σάσι
 
Ερμής: Στυλιανού, Χριστοφή, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Ντε Βρίσε, Μαϊσουράτζε (45' Χριστόφ), Ψάλτης, Λίλλης, Παγιές, Μασίνουα

 

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό