ΒΙΝΤΕΟ: Όρμησαν στους διαιτητές Ιδιάκεθ και Ρόκα

Έξω φρενών ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα μετά το τέλος του ισόπαλου 2-2 επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά χάρη στη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στην «ΑΕΚ Αρένα», όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία με επίκεντρο τον βοηθό διαιτητή Στέλιο Νικήτα, ο οποίος ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ του Μυτίδη στο 91’ με το οποίο η ΑΕΚ θα έπαιρνε προβάδισμα 3-2. 
 
Με τη λήξη του αγώνα οι περίπου 5,500 φίλοι της Ανόρθωσης έστισαν τρελό γλέντι στις εξέδρες του "Αντώνης Παπαδόπουλος" αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και πανηγύρισαν την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11. 
 

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Εντός της επόμενης εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση του ο Λοΐζιδης
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα