Προς απόλυση ο Μπάουσα από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής

Η νέα ήττα της εθνικής Αργεντινής, αυτή την φορά από την Βολιβία με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχει κάνει πολύ δύσκολη την παραμονή του Εντγκάρδο Μπάουσα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 
Η "αλμπισελέστε" έμεινε στην 5η θέση του ομίλου της Λατινικής Αμερικής και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι θα λείπει και ο Λιονέλ Μέσι στα τρία προσεχή ματς.
 
Το παιχνίδι στη Βολιβία φαίνεται πως ήταν το τελευταίο για τον Μπάουσα και μάλιστα χθες το απόγευμα (31/3) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας κι εκεί φέρεται να αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με τον 59χρονο τεχνικό.
 
Πολλά δίκτυα θεωρούν τυπική υπόθεση το τέλος της συνεργασίας μαζί του και ο μεγάλος στόχος της Ομοσπονδίας είναι ο Χορχέ Σαμπαόλι, όμως αποτελεί πρόβλημα το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουάνσα από τη Λίβερπουλ η Λεβερκούζεν
Oμάδας της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια για τον Κεν
Έριξε άκυρο στη Μπάγερν για τον Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Κοντά σε συμφωνία Γιουβέντους και Τζόναθαν Ντέιβιντ
Η Μονακό πήρε τον Ανσού Φατί από τη Μπαρτσελόνα