Φανιέρος: «Αύριο θα παίξω εγώ»

Ρεσιτάλ έδωσε γι’ άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Ερμή Λουκάς Φανιερος. Ο ισχυρός άνδρας των «φτεροπόδαρων» μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM είπε πως τη δεδομένη στιγμή ήταν στα γραφεία εταιρείας για να διαπραγματευτεί το τηλεοπτικά δικαιώματα του Ερμή (δεν αποκάλυψε ποια), ενώ στο τέλος πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση είπε στους Κώστα Παναγιώτου και Στέλλα Σωκράτους: «Πρέπει να κλείσω θα πάω στη συνεδρία, μιλούμε μετά», και έκλεισε το τηλέφωνο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκά Φανιέρου  
Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα:
«Είμαι σε κάποια εταιρεία και συζητάμε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και διαπραγματεύομαι. Δεν μπορώ να πω το όνομα της. Είναι μια νέα εταιρεία. Πέτυχα καλή συμφωνία. Θα τα μάθετε σύντομα».
 
Για την συνάντηση που ζήτησαν τα σωματεία με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη:
«Ακόμη δεν πήραμε τελική απάντηση αν θα βρεθούμε. Αν μας καλέσουν θα πάμε. Αν καταλήξω σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δεν θα συζητήσουμε για αυτό το θέμα αυτό».
 
Για την παρουσία του Ερμή:
«Υπάρχουν αρκετά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά θα πάμε στην Άχνα για να πάρουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τις 50.000 για να πληρώσουμε τον φάκελο που ήρθε. Έρχονται συνέχεια πρόστιμα αδικαιολόγητα. Δεν είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πληρώνουμε 10.000 ευρώ πρόστιμα την εβδομάδα. Βάζω τα δεύτερο τερματοφύλακα γιατί έχω τραυματισμούς και μου λένε οι ειδικοί της ΟΥΕΦΑ ότι στήνω παιχνίδια γιατί βάζω τον τρίτο
τερματοφύλακα. Οι άνθρωποι τούτοι δεν ξέρουν πως δύο τερματοφύλακες έχω. Αύριο θα παίξω εγώ βασικός να τελειώνουμε».
 
Για την αναφορά του κ. Σταύρου Δημοσθένους ότι νιώθει αδικημένος και ότι ο Άρης θα κερδίσει τον πόλεμο.
«Εμένα δεν μου αρέσκει να ακούω για πολέμους. Να μην μου λένε για πολέμους εμένα. Είμαι σίγουρος ότι ο Σταύρος δεν εννοούσε εμένα πάντως γιατί δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε . Εννοούσε τους άλλους που παλεύουν για τη διαβαθμιση».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του