Εντυπωσιακό το νέο χρυσό παπούτσι του Τότι

Ένας μύθος του ιταλικού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αξίζεΙ να έχει τη δική του σειρά παπουτσιών τώρα που βρίσκεται στο 40ο έτος της ηλικίας του και με αυτό ακριβώς το σκεπτικό η Nike δημιούργησε κάτι το ξεχωριστό για τον Φραντσέσκο Τότι.

 

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό παπουτσιών που θα φέρουν την επωνυμία "Tiempo Totti X Roma" και που θα έχουν χρυσό χρώμα, με την επίσημη παρουσίασή τους να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη (26/4) και τον καπιτάνο να αναμένεται να τα φορέσει για πρώτη φορά στο "Derby della Capitale" με την Λάτσιο για τη Serie A την Κυριακή.

"26 Απριλίου, πλατεία Σαν Λορέντσο στην Λουτσίνα: θα σας παρουσιάσω το "Tiempo Totti X Roma", το παπούτσι που εκπροσωπεί εμένα και την αιώνια αγάπη μου για την Ρόμα", έγραψε ο Τότι στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

 

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς