Παντελή για «σκούπα», Λέβι, Κετσπάγια και τα κούφια λόγια για ΑΠΟΕΛ

Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Ανόρθωσης προανήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή.
 
Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης ανέφερε ότι θα γίνουν άμεσα επαφές με ποδοσφαιριστές με απώτερο σκοπό τη λύση της συνεργασίας τους, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόλυσης του Λέβι, ενώ τόνισε πως δεν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές γιατί δεν θα ήταν για το δικό τους καλό.
 
Για την ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλωνα:
«Ήταν το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς αλλά δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, δεν είχαμε την απαραίτητη δύναμη, ψυχή και καρδιά που απαιτούσε το παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο προσεχτικοί, με το που πήγε στραβά το παιχνίδι καταρρεύσαμε».
 
Για το τι έφταιξε:
«Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τον αέρα της μη πίεσης και ήταν πιο εύκολο. Εκεί που χρειάστηκε ψυχή και καρδιά, αυτό μας έλειψε».
 
Για το αν θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές:
«Οπωσδήποτε θα υπάρξουν αλλαγές. Μας ανησύχησε χθες το αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Στο τέλος αποδείχθηκε πως είχαμε δώσει ελπίδες στο κόσμο μας, που ήταν ψεύτικες. Αυτό ήταν το χειρότερο από όλα. Το 6-0 είναι απαράδεκτο και δεν μπορεί να χωνευτεί».
 
Για το μέλλον του Λέβι:
«Έχουν περάσει μόνο κάποιες ώρες. Πρέπει να γίνουν κινήσεις για να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια της ομάδας. Με την χθεσινή μας εμφάνιση χάσαμε ότι κτίσαμε σε τρεις μήνες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στο χθεσινό ρεζίλεμα φέρουν ευθύνες άπαντες».
 
Για την ευθύνη της διοίκησης:
«Εφησυχασμός δεν υπήρξε. Προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε, υπάρχει και σε εμάς ευθύνη, όπως και σε αυτούς που ήταν στην αρχή της χρονιάς και έφτιαξαν ένα σύνολο που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου. Άλλο ένας αποκλεισμός σε δύο παιχνίδια και άλλο αυτό το χάλι».
 
Για τον Τιμούρ Κετσπάγια:
«Αυτό είναι τυποποιημένο πλέον. Ας μας αφήσουν εμάς τους Ανορθωσιάτες να λύσουμε τα προβλήματα μας και ξέρουμε καλύτερα».
 
Αν μίλησε στους παίκτες:
«Προτίμησα να μην μιλήσω ακόμη με τους παίκτες γιατί θα ήταν για κακό δικό του. Θα το πράξω πολύ σύντομα».
 
Μήνυμα στον κόσμο:
«Θα προσπαθήσουμε και να είναι σίγουροι πως θα φτιαχτεί μια ομάδα που δεν θα τους απογοητεύσει και να τους ρεζιλέψει σε αυτό τον βαθμό».
 
Για το ότι η Ανόρθωση έδωσε τα πάντα με το ΑΠΟΕΛ και δεν είχε δυνάμεις με τον Απόλλωνα:
«Είχαμε δύσκολα παιχνίδια. Κερδίσαμε και την ΑΕΚ εκτός έδρας, κερδίσαμε και τον Απόλλωνα. Κανένα προηγούμενο παιχνίδι δεν δικαιολογεί το 6-0. Αυτά είναι κούφια λόγια».
 
Για τις αποχωρήσεις παικτών:
«Νομίζω πως μετά από αυτή την εμφάνιση θα συζητήσουμε με τους παίκτες. Όταν λέμε συζητήσεις σημαίνει και αποχωρήσεις. Θα πρέπει να υπάρχουν συμφωνία πρώτα γιατί είναι και τα συμβόλαια. Με αυτή την ντροπιαστική εμφάνιση απέδειξαν πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».
 
Για την επόμενη μέρα και το πως θα λειτουργήσει η διοίκηση:
«Η διοίκηση θα πάρει τις σωστές αποφάσεις και θα κάνει αυτό που περιμένει ο κόσμος. Θα διαχειριστούμε την κατάσταση με ψυχραιμία και συνέπεια. Ας μας εμπιστευθεί ο κόσμος. Έχουμε την εμπειρία για να διαχειριστούμε την κατάσταση. Η επόμενη μέρα είναι πολύ σοβαρή. Τους τελευταίας τρεις μήνες γεμίσαμε με ελπίδες τον κόσμο και τώρα εξανεμίστηκαν όλα. Έχουμε μικρύνει την Ανόρθωση και θα πρέπει να την ξανακάνουμε μεγάλη».
 
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές από εβδομάδας:
«Ίσως. Πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. Σήμερα θα αποφασιστεί το πότε θα γίνει συνεδρία. Θα πρέπει να συναντηθούμε με όλους. Το πρωί μιλήσαμε με τον προπονητή, θα προχωρήσουμε και σε συζητήσεις σε βάθος».
 
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
«Θέλουμε να ξανακάνουμε την ομάδα να πρωταγωνιστεί., Σε κάποια φάση πιστέψαμε πως αυτό άρχισε γίνεται αλλά χθες διαψευστήκαμε. Η υπόσχεση μας είναι να φτιάξουμε την Ανόρθωση που θέλουμε όλοι, να πρωταγωνιστεί».
  
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League