Η πιο ταπεινωτική ήττα σε ημιτελικά κυπέλλου

Το 6-0 του Απόλλωνα σε βάρος της Ανόρθωσης στο πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων των ημιτελικών του κυπέλλου Κύπρου αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα για την ομάδα της Λεμεσού και παράλληλα μία ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία της Ανόρθωσης.
 
Είναι το πιο ταπεινωτικό αποτέλεσμα για μία ομάδα σε ημιτελικά του κυπέλλου. Ένα αποτέλεσμα εντελώς ξεκάθαρο για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Γυρίζοντας το χρόνο πίσω επιβεβαιώνουμε ότι ποτέ άλλοτε δεν έχουν επιτευχθεί περισσότερα από πέντε τέρματα σε πρώτο αγώνα στη φάση των ημιτελικών του κυπέλλου Κύπρου. Ο Απόλλωνας το πέτυχε πρώτη φορά σε βάρος της Ανόρθωσης εν έτη 2017.
 
Ο Απόλλωνας με τα έξι τέρματα που πέτυχε πλησίασε τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκη στη φάση των ημιτελικών.
 
 
Τη σεζόν 1940-41 η ΑΕΛ είχε επικρατήσει της ΕΠΑ με 9-0, ενώ το 1947-48 ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Τουρκική Λέσχη με 8-1. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως οι αγώνες αυτοί ήταν νοκ άουτ. Δεν υπήρχαν, δηλαδή, παιχνίδια ρεβάνς.
 
Έτσι, λοιπόν, ό,τι και να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση δέχθηκε μία ταπεινωτική ήττα για την ιστορία της, που πέρασε στα κιτάπια του κυπέλλου ως το χειρότερο αποτέλεσμα σε ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου. 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος