«Τέλος ο Κουτσοκούμνης»

Στα χέρια της Φατμά Σαμουρά και των συνεργατών της περνάει πλέον ο φάκελος της «ΕΠΟ». Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport η αναβάθμιση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη σε εκπρόσωπο της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA είναι λόγος που ο Κύπριος παράγοντας δεν μπορεί πλέον να έχει στα χέρια του την υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Μάλιστα ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσαν Επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος, είχε ενημερωθεί από τον Μάρτιο γι΄ αυτή την αλλαγή, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τον ρόλο του.
 
Όσο για την 55χρονη Σαμουρά πριν βρεθεί στη FIFA συμμετείχε σε προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών στην Αφρική, ενώ δεν έχει διευκρινισθεί αν θα ασχοληθεί προσωπικά με τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ή θα έχει μόνο την υψηλή εποπτεία.
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του