Φουριόζα για την πρωτιά του β' γκρουπ (vid)

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη με τον Αντόνιο Κονσεισάο στον πάγκο της πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα που κέρδισε στο «Αμμόχωστος» τον Ερμή με 4-1 και διεκδικεί πλέον με απαιτήσεις την πρωτιά του β’ γκρουπ.
 
Οι ερυθρόλευκοι ήταν εμφανώς καλύτεροι από την ομάδα της Αραδίππου και έφθασαν δίκαια στην επικράτηση.
 


 
Το τρίποντο αυτό ανέβασε τη Νέα Σαλαμίνα στους 37 βαθμούς, έναν πίσω από τον σημερινό της αντίπαλο που με 38 βαθμούς είναι στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και οδηγεί την κούρσα του β’ γκρουπ.
 

 
Το δρόμο για την δέκατη φετινή νίκη των ερυθρόλευκων άνοιξε μόλις στο 6’ ο Μακρίεφ, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Εγγλέζου και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0.
Με τους ίδιους πρωταγωνιστές, στο 16’ η Νέα Σαλαμίνα διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Εγγλέζου έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Δημήτρη Στυλιανού, να αποκρούει ασταθώς και τον Μακρίεφ από κοντά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κάνει το 2-0.

 
Οι γηπεδούχοι κρατούσαν σχεδόν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα μιας και ο Ερμής δυσκολευόταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Μπόρεσε όμως να μειώσει στο 60’ μετά από πέναλτι που δημιούργησε μία μικρή αναστάτωση (διαβάστε ΕΔΩ τι έγινε).
 
Ο διαιτητής, Νεόφυτος Νεοφύτου, αρχικά δεν υπέδειξε τίποτα, όμως μετά από διαμαρτυρίες των παικτών του Ερμή και υπόδειξη του βοηθού τελικά η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα για χέρι του Μάατσι και ο Μαρτίνιουκ δεν λάθεψε για να γίνει το 2-1.

 
Το γκολ αυτό δεν άγχωσε καθόλου την Νέα Σαλαμίνα που συνέχισε να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και μάλιστα κατάφερε να διευρύνει το υπέρ της αποτέλεσμα.

 
Στο 75’ ο Μπεμπέ έβγαλε ασίστ στον Ντουντού που πλάσαρε και έκανε το 3-1, ενώ στο 90+3’ ο Κούσουλος με το πρώτο του φετινό τέρμα έγραψε το τελικό 4-1.
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Γκολ:
6’, 16’ Μακρίεφ, 75’ Ντουντού, 90+3’ Κούσουλος / 60’ πεν. Μαρτίνιουκ
Κίτρινες: Γκράσι, Ντουντού/ Ψάλτης, Κότο Παγές, Μαρτίνιουκ
Συνθέσεις:
Νέα Σαλαμίνα (Αντόνιο Κονσεισάο): Βεσελόφσκι, Μπεμπέ (81΄ Μπεμπέ), Μακρίεφ, Κούσουλος, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης, Μπριτζίτο (46΄ Μάατσι), Εγγλέζου (67΄ Ντουντού), Τσίνα
Ερμής (Κάρλος Κορμπεράν): Στυλιανού, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν, Ντε Βρίσε, Μασίνουα, Κότο Παγές (46΄ Κέζος), Αλεξίου (77΄ Λίλλης), Χριστοφή, Ψάλτης (70΄ Γκραντίν)
 
 

Δειτε Επισης

Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Ομόνοια 29ης Μαΐου για το γηπεδικό-«Φτηνή δικαιολογία από ΓΣΠ, πάμε Περιστερώνα»
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ