Η Λεβάντε κάνει δώρο τα εισιτήρια διαρκείας σε 12.500 "πιστούς" φιλάθλους της!

H Λεβάντε νίκησε με 1-0 την Οβιέδο, το Σάββατο (29/5) στο 18ο εντός έδρας της φετινό ματς πρωταθλήματος, κι επέστρεψε και μαθηματικά στην Primera División μετά από ένα χρόνο απουσίας από την πρώτη ισπανική κατηγορία.
 
Όταν ξεκινούσε την περιπέτεια της στη δεύτερη κατηγορία το περασμένο καλοκαίρι, εγκαινίασε αυτή με την καμπάνια ''Contigo Volveremos'' ("μαζί σου θα επιστρέψουμε", δηλαδή).
 
Τότε, ο πρόεδρος των "γρανότες", Κίκε Καταλάν, (στο πλαίσιο της καμπάνιας) είχε υποσχεθεί ότι εάν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν παρακολουθήσουν τουλάχιστον τα 18 από τα συνολικά 21 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος (ποσοστό της τάξης του 85%), θα έχουν δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στην Primera για την επόμενη.
 
Η πλειοψηφία των μελών - κατόχων εισιτηρίου διαρκείας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί. Συνολικά 12.000 μέλη της Λεβάντε εκ των συνολικά 15.400 μελών (ποσοστό που υπερβαίνει το 80%) πήγαν στο "Estadio Ciudad de Valencia" για να στηρίξουν τη Λεβάντε στη φετινή προσπάθειά της να επιστρέψει στην πρώτη ισπανική κατηγορία. Έτσι, θα έχουν εισιτήριο διαρκείας, χωρίς να το πληρώσουν ως δώρο από την ομάδα, για την Primera División.
 

Δειτε Επισης

Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Πέταξε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την Μάντσεστερ Σίτι η Αλ Χιλάλ