Ευρωπαία η ΑΕΛ (video)

ΑΕΚ και ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 στην «Αρένα», αποτέλεσμα το οποίο ικανοποίησε μονάχα την ομάδα της Λεμεσού η οποία είναι και… επισήμως Ευρωπαία! Η ομάδα της Λάρνακας από την πλευρά της έχασε κάθε ελπίδα πλέον για τον τίτλο, αν και ούτως ή άλλως μετά το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ θα ίσχυε το ίδιο ακόμη κι αν κέρδιζε. Το θέμα γι’ αυτήν είναι πως κινδυνεύει να πέσει από την 2η θέση, αν ο Απόλλωνας κερδίσει την Ανόρθωση.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την… άσπρη βούλα. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαρένα και με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε η ΑΕΛ με τον Πίτι στο 53’. Οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Λαρένα και Φορτούνα στις καθυστερήσεις.

 

ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Ορτίθ (70′ Μαλόκου), Γκαρίδο, Λαμπάν (62′ Τομάς), Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Χέφελ, Φλοριάν (46′ Μυτίδης).

ΑΕΛ: Ρόμο, Φορτούνα, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Σοάρες, Νικολάου, Πίτι (72′ Σαβανέ), Μέσκα (67′ Γεωργιάδης), Ηλία (83′ Μαύρου), Σάσι.

  

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»