Η επιβράβευση των αντιπάλων επιστέγασμα της πορείας του

Στον Απόλλωνα πολλές μορφές μέμφθηκαν, και όχι άδικα, τον εαυτό τους χαρακτηρίζοντας την ομάδα τους ως την καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος.
 
Οι «γαλάζιοι» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κόψουν πρώτοι το νήμα στο φετινό μαραθώνιο πληρώνοντας  κατά μεγάλο ποσοστό το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.
 
Τα βραβεία του ΠΑΣΠ απέδειξαν ότι η δουλειά του Σωφρόνη Αυγουστή και των ποδοσφαιριστών του εκτιμήθηκαν και από τους αντίπαλους. Ο Κύπριος τεχνικός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς, ενώ ο Απόλλωνας είχε τρεις (Βινίσιους, Χάμπος Κυριάκου, Ντα Σίλβα) στην κορυφαία ενδεκάδα.
 
Μόνο ο ΑΠΟΕΛ είχε περισσότερους (τέσσερις), ενώ ο Βινίσιους αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός και ο Ντα Σίλβα κορυφαίος επιτελικός μέσος.
 
Ξεχωριστή τιμή αποτελεί και το βραβείο Fair Play που απονεμήθηκε στον Μάριο Στυλιανού. Ο Απόλλωνας θα παλέψει για το κύπελλο στις 24 Μαΐου, ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού, βγάζει υγεία και έχει στέρεες βάσεις για την επόμενη χρονιά. 
 

Δειτε Επισης

Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»