Συνάντηση στη Λεμεσό και πρόταση σε Αβραάμ

Πρόταση συνεργασίας στον Ανδρέα Αβραάμ υπέβαλε η ΑΕΛ. Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ που αποχώρησε από τη Λάρισα βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές και το πρωί της Τρίτης (16/5) είχε συνάντηση με διοικούντες την ΑΕΛ. 
 
 
Ο Αβράαμ έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, εντούτοις είναι ανοικτός σε προτάσεις από κυπριακές ομάδες και αξιολογώντας τα δεδομένα που έχει ενώπιον του θ’ αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. 
 
Η πρόταση της ΑΕΛ είναι αρκετά συμφέρουσα και εφόσον δεν προκύψει ενδιαφέρον από ελλαδική ομάδα που θα αξιολογηθεί θετικά από τον διεθνή μπακ-χαφ δεν αποκλείεται ο Αβραάμ να επιστρέψει στην Κύπρο και να γίνει κάτοικος Λεμεσού. 
 
 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση